ZBULONI

KOLEKSIONIN E VERAVE

ZBULONI

KOLEKSIONIN E VERAVE

Një gjeneratë e re e prodhimit të Verës

Një gjeneratë e re e prodhimit të Verës

Mënyra profesionale e prodhimit të verës.

Max Mavrud është një verë e krijuar nga bashkimi i 2 varjeteve, Mavrud 88% dhe Merlot 12%. Keto variete të rritura në vreshtat tanë në Leskovik i japin një unitet dhe krenari produktit tonë Made in Albania.
Bashkim i 2 varjeteteve sjell një verë me intesitet të lartë në ngjyre, trup të plotë, e pasur me tanina dhe aromë të vecantë. Në qoftë se mendoni se jeta është shumë e shkturtër për të pirë një verë pa cilësi, provojeni verën tonë dhe shijoni eksperiencën.
Për cdo informacion na kontaktoni !

Një gjeneratë e re e prodhimit të Verës

Mënyra profesionale e prodhimit të verës.

Max Mavrud është një verë e krijuar nga bashkimi i 2 varjeteve, Mavrud 88% dhe Merlot 12%. Keto variete të rritura në vreshtat tanë në Leskovik i japin një unitet dhe krenari produktit tonë Made in Albania.
Bashkim i 2 varjeteteve sjell një verë me intesitet të lartë në ngjyre, trup të plotë, e pasur me tanina dhe aromë të vecantë. Në qoftë se mendoni se jeta është shumë e shkturtër për të pirë një verë pa cilësi, provojeni verën tonë dhe shijoni eksperiencën.
Për cdo informacion na kontaktoni !

Produktetet më të përzgjedhura

Vere e kuqe Mavrud + Merlot

E kultivuar në zonen e Leskovikut në lartësinë 750 metra mbi nivelin e detit. Vreshti është i kultivuar në terren të pjerrët, terren gurishtor e i kulluar.
Sipërfaqja e vreshtit është me kundrejtim jugor (me pamje nga jugu).
Me % sheqeri mesatarisht deri 25% Brix.
Me acid total mesatarisht = 6.5 gr/L
Me pH mesatarisht = 3.45
Me ngarkese mesatarisht = 60 kw/hektar osé rreth 1.3 kg/Hardhi.
Kur arrin pjekurinë optimale, bëhet nje ditë përpara seleksionim i rrushit, vilet dhe destinohet për fermentim për raki dhe të nesërmen fillon vjelja masive për fermentim për verë.
Në kantinë përsëri riseleksionohet para dërrmimit të rrushit për fermentim.
Temperatura e fermentimit maksimal-e = 19 *C , me macerim të ngadaltë dhe të zgjatur. Karakteristika e 2013

Shërbimet

Shërbimet

Max Mavrud eshte nje vere e krijuar nga bashkimi i 2 varjeteve, Mavrud 88% dhe Merlot 12%.Keto variete te ritura ne vreshtat tane ne Leskovik i japin nje unitet dhe krenari produktit tone Made in Albania.Bashkim i 2 varjeteteve sjell nje vere me intesitet te larte ne ngjyre , trup te plote, e pasur me tanina dhe arome te vecante. Ne qofte se mendoni se jeta eshte shume e shkturter per te pire nje vere pa cilesi, provojeni veren tone dhe shijoni eksperiencen . Per cdo informacion na kontaktoni !

 Verë e Kuqe

 Verë e Kuqe

Aktualisht kantina prodhon një lloj vere të kuqe, një Blend e harmonizuar nga një kombinim kultivarësh të kuq në momentin e ambalazhimit.
Shija shprehet, e shijshme, komplekse, e ekuilibruar dhe shumë harmonike.
Temperatura optimale për konsum 18 ˚C.

Këshillohet te shoqërohet me produkte te mishit të kuq

 Verë e Bardhë

 Verë e Bardhë

Shprehi aromatike shumë e larmishme e zgjatur dhe medituese. Shija shprehet, e shijshme, komplekse, e ekuilibruar dhe shumë harmonike. Këshillohet te shoqërohet me produkte te mishit të kuq
Temperatura optimale për konsum 18 ˚C.